Packning och fixande med det sista

Nu är en lång arbetsvecka över! Typ 56 timmar blev det, vilket är typ 20 timmar mer än vad jag är van vid. Jag är ju van med att jobba rätt korta dagar, eller börja tidigt och sluta tidigt, vilket jag föredrar. Men påsken är en av vårta största helger på jobbet. Förutom det så har jag varit på Erikslund med Emma, ätit påskmat med henne och Anna samt firat Anna i förväg, ätit påskmat med Andreas släkt och ätit påskmat med min och Andreas familj. Sen har jag förstås börjat packa också, och kollat upp en del saker samt fixat här hemma med det sista. Nu är det bara 1,5 dag kvar! Crazy.
 
Jag har en bra påminnelselista i telefonen. Den är uppdelad i olika kategorier. Typ vanlig packning, viktig packning (typ pass, biljetter, laddare o.s.v.), sen sådan packning som man måste packa ner allra sist (typ tandborste, pollenmedicin, ansiktsrengöring o.s.v.) Sen sådana saker jag måste komma ihåg att göra innan vi åker (typ vattna blommorna, gå ut med soporna, dra ut elkontakter o.s.v.), och andra saker jag måste fixa (typ tömma minneskortet i kameran och ladda upp de batterierna, samt ladda upp den bärbara mobilladdaren o.s.v.)
 
Btw, jag kunde inte hålla mig utan har kollat på en teaser för "Thor: Ragnarok" (2017). Jag kollar ju som sagt aldrig på trailers, men detta var "bara" en teaser så det är ungefär så långt jag kan sträcka mig. Den var bra och avslöjade typ ingenting som jag inte hade räknat ut själv. Filmen kommer i november så det är ett bra tag kvar. Men jag var verkligen tvungen att se teasern, har sett så mycket bilder, kommentarer o.s.v. på nätet. Amazing cast, kommer bli så awesome! Jag älskar ju verkligen Marvel, och speciellt Thor-filmerna. Inte för att de kanske är bäst rent storymässigt, men älskar karaktärerna och temat (nordisk mytologi). 
 
Så här ser packningen ut nu. Lägger alltid upp allting på extrasängen för att skapa bättre överblick. 
 
#1 - - Katja:

iiih!! Vad spännande 😁 Ni får ha det så superbra! Kram ❤

Svar: Jaaa! :D Tack, det ska vi! <3
Sofie Lindberg