Zorro 3 år

Grattis på 3-årsdagen, finaste Zorro! Saknar dig.
 
En av mina favoritsysslor på Cheetah Experience var att bara ligga och mysa med min favoritleopard. Fast det var också roligt att leka och busa runt med honom, såklart! 
 

Råkade klä julgranen

Eftersom att jag inte kommer vara hemma på typ hela söndagen så klädde jag julgranen idag. Förra året började jag julpynta den 7 december ser jag nu, och granen kom inte upp förrän den 14 december. Men jag har aldrig varit ett speciellt stort fan av julpynt. Även om jag tycker det är fint och mysigt så har jag liksom aldrig hetsat och pyntat varenda rum eller så. Vi har en gran, lite ljus, någon julstjärna och ljusstake samt lite dekoration i form av kulor, kottar o.s.v. Allting är i vardagsrummet.
 
Så idag slog jag på "Les Misérables" original cast-albumet från Broadway 1987. Precis när jag började klä granen så insåg jag att jag hade på filmen från 2012 i bakgrunden när jag julpyntade förra året. Inget säger jul mer än "Les Misérables" för mig, tydligen. 
 
Bjuder på en mobilbild på den söta ekorren som vi köpte på Mall of Scandinavia förra veckan. Kommer fler foton på granen senare.
 
Visa fler inlägg