Rom

Nu har jag och Andreas bokat flyg till Rom! Vi har pratat om det till och från ett tag nu, men idag bestämde vi oss helt och så bara bokade vi. Så himla kul, jag älskar verkligen att resa. Jag har väl egentligen alltid älskat att resa, men nu på sistone har jag verkligen börjat uppskatta det ännu mera. 
 
Så tidigt på morgonen den den 3 november åker vi och så landar vi i Rom strax efter 10, och sen är vi där i 4 nätter så vi åker alltså hem den 7 november. Det blir också lite som en present till oss själva för i november har vi varit tillsammans i 5 år. 
 
Det är alltså bara lite mer än 1 månad kvar, så jag måste börja på min obligatoriska lista och karta inför resan! Så nu får vi hoppas på bra väder i Rom, jag vet att det är "riskabelt" att åka i november men nu är det så, det passade inte att åka tidigare. 
 
Jag insåg att jag har typ 15-20 bilder på mig och Andreas, helt seriöst. Och då inklusive semesterbilder, så har alltså ett väldigt litet antal "selfies" på oss. Så här kommer en 4 år gammal bild.
 

Carrie

Nu har jag äntligen vågat mig på att se "Carrie" (2013). Det är en nyproduktion av Stephen Kings bok från 1974, och det är den tredje filmen baserad på boken. Jag har inte sett någon av de andra filmerna och jag har inte läst boken heller. 
 
Den största anledningen till att jag ville se filmen är att Chloë Grace Moretz har huvudrollen, och att Julianne Moore spelar hennes mamma. I vanliga fall kollar jag inte på skräckfilmer eller rysare, jag gjorde det mycket förut, även på bio, men idag skulle jag aldrig våga gå på något läskigt på bio! Hursomhelst, jag trodde att filmen skulle vara riktigt läskig men det var den inte alls. Den var creepy och lite psykiskt obehaglig, speciellt Julianne Moores karaktär, men själva filmen var liksom inte alls läskig. Dock kommer jag fortfarande ha obehagliga bilder i huvudet ett tag framöver. Man skulle kunna säga att filmen var som en vanlig High School-film med lite extra läskiga och obehagliga inslag. Den var absolut sevärd, men det är tack vare att Chloë är så sjukt duktig! 
 

Ballongdagar, rivsalt och liljor

De senaste 17 dagarna har jag varit ledig från jobbet 3 dagar, så det har varit fullt upp hela tiden. Nu i helgen hade vi ballongdagar i Hallstahammar, det betyder att vissa butiker har ballonger med en siffra från 5-50 i och när kunder köper vissa varor (eller i vissa butiker från hela sortimentet) så får de smälla en ballong och så får de siffran i procentrabatt. Så det har jag pysslat med igår och idag, vi hade alltså uteförsäljning samt bjöd på champinjonsoppa. Igår jobbade jag 8-18:30 och det var mulet, blåsigt och kallt hela dagen, men idag var det varmare och inte ett enda moln på himlen! Dock så var det storm så det blev lite kyligt ändå. Det är så roligt att få vara med vi sånadär aktiviteter, vi har ju ganska mycket sånt på jobbet faktiskt.
 
Jag fick förresten rivsalt och fina liljor av Anna-Karin och Ida i födelsedagspresent, himla fint och mysigt!
 
Visa fler inlägg