Dålig uppdatering

Jag har varit dålig på att uppdatera bloggen på sistone, I know. Det beror helt enkelt på att det inte händer så mycket. Har fått mina flygbiljetter hemskickade, och även visumet. Ringde till Work&Travel idag också. Marcus, som jag snackade med, hade nyss kommit hem från Namibia, och han verkade vara jättenöjd! Han sa även att han hade fått internet att fungera på telefonen, på vissa ställen iallafall. Visserligen var det ganska långsamt, men iallafall. Så det va ju bra.

Ja, som ni kanske förstår så toklängtar jag nu! Vill åka iväg och handla massa grejer jag ska ha med mig också, så det får jag ta och göra någon dag framöver. 40 dagar kvar!

48 dagar kvar

Nu är jag helt klar med alla vaccinationer, sprutor som tabletter och drickbara. Jag har alltså tagit mot Hepatit A och B, kolera, tyfoid, rabies, difteri, polio, stelkramp och kikhosta.

Jag åker alltså den 6 juni, planet går 18:35 från Arlanda, sen kommer jag hem den 29 juni, planet landar 15:00.

HÄR har ni länken till projektet.

Mobilinlägg

Nu prövar jag att skriva ett inlägg från mobilen via blogg.se's app för iPhone, för att se hur de funkar. Jag måste försöka kolla upp hur det funkar med internet för mobilen på gården. Det står att man för 150:- får ansluta sin dator till internet, och då funderar jag på ifall man får ansluta mobilen också för ytterligare 150:-. De borde ju vara nåt slags Wi-Fi nätverk, men jag är så dålig på hur sånt funkar.

Iallafall skulle det ju vara bra om man hade internet på telefonen så man kan slänga upp lite bilder. Tyvärr har jag hört att det är jättesegt att ladda upp bilder där, men ska iallafall försöka!

Visa fler inlägg