Nyårsafton

Gott nytt år! Det blir ingen TBT idag heller. Veckan har gått så himla fort (i vanlig ordning). Det känns inte som att det var julafton för en hel vecka sedan. Jag har ju som sagt jobbat, och igår åkte jag en sväng till Erikslund men jag orkade inte ens kolla in mellandagsrean. Jag åkte därifrån med en kasse från IKEA. Det blev ljus och galgar som vanligt, som inte ens var på rea. Förresten, hur många galgar kan man köpa innan man har tillräckligt!? De bara tar slut liksom. Köper typ aldrig mer kläder, bara galgar.

Idag så jobbade jag 6-15 och sen bar det av hem till Sura. Middag med mamma, Andreas och hans far stod på schemat. Pappa är iväg och jobbar. Vi kör en lugn nyårsafton då vi vill försöka komma iväg i tid imorgon då vi ska till Oslo. Nyårsmenyn bestod av västerbottensostpaj med räkor till förrätt, oxfilé, potatisgratäng och rödvinssås till varmrätt samt kladdkaka och toblerone-pannacotta till efterrätt. Behöver jag säga att jag är mätt?

Jag är redan jättetrött och behöver väl egentligen sova för att orka med morgondagen. Jag försökte ta en power nap efter jobbet igår för att samla in lite sömn, typ, men det gick inte alls. Jag kan ju typ inte somna sådär på eftermiddagen, och om jag gör det så får jag superont i huvudet. Hursomhelst, efter jobbet idag så kände jag iallafall att jag var tvungen att sova en sväng så typ tvingade mig att somna. Jag lyckades och sov kanske en halvtimme men sen hade jag världens huvudvärk. Det har gått över nu. Snart slår klockan tolv och vi har precis tjuvöppnat champagneflaskan. Så vi ska väl hålla oss vakna till tolvslaget men sen blir det nog relativt tidigt i säng. Är supertaggad inför vår lilla weekend-resa! 



Visa fler inlägg