Jullov, typ

Yes, nu har jag haft det sista seminariet för i år! Har varit full rulle hela dagen. Jag tog bilen till Eskilstuna, hämtade upp Therése på stationen i Västerås, sen kom vi till Eskilstuna vid 9. Väl där hade vi sista seminariet för det här året. Vi redovisade våra analyser i Skrivande i ett Medieperspektiv-kursen. Det gick bra, vi fick alla reda på en gång att vi blev godkända, så skönt! Sen gick jag en sväng på stan i Eskilstuna och köpte ljusslingor till granen. Sen körde jag till jobbet i Hallstahammar, käkade lunch och sen jobbade jag 13-19.

Precis när jag slutade så ringde Ida och vi bestämde oss för att gå på "The Hobbit: The Desolation of Smaug" kl. 21. Jag brukar ju aldrig kunna vara spontan, men nu har jag ju ingen mer skola i år (hmm, som sagt så har jag ju 2 grejer som ska in i mitten på januari, men jag väljer att ignorera det och låtsats att jag har jullov). Hursomhelst, det kändes jättekul att äntligen kunna vara lite spontan! Så jag, Ida och Andreas åkte ner till bion, supertaggade för det är ju en efterlängtad film. Bara för det så funkade den inte. Halva bilden var utfrätt och hela filmen såg ut att vara i nåt slags rå-format, alltså inte redigerad, så det såg ut som det var en film från sent 80-tal eller nånting. Och 3D'n funkade inte heller. De på bion försökte fixa det och vi satt och väntade ett bra tag, men det gick inte. Suck. Där fick man för att man skulle fira sin ledighet. Så vi fick helt enkelt åka hem igen. Dock fick man 2 fribiljetter var, så det var ju bra, men ändå. Irriterande.
 

Coriolanus

Jag och Andreas har bokat biljetter till "Coriolanus" på Elektra i Västerås den 30 januari. Det är alltså en Shakespeare-pjäs som går mellan 6 december och 8 februari i Donmar Warehouse i West End, London. Hade ju varit häftigare att vara där på plats såklart, men detta duger bra. Den sänds alltså live därifrån den 30 januari på flera olika platser runtom i världen, så det kommer nog bli häftigt att veta att det ändå är live! Jag ser jättemycket fram emot det! Den är ca 3 timmar lång.
 
Caius Martius Coriolanus/Tom Hiddleston, National Theatre Live
Visa fler inlägg