Harnas Wildlife Foundation Video Part 2

Harnas Wildlife Foundation, Namibia, Africa. 6-29 June 2012. © Sofie Lindberg

Här kommer andra delen från min resa till Namibia. Enjoy! Idag saknar jag alla djuren extra mycket och längtar lite extra mycket tills jag får gosa med geparder igen, men snart så!

Ska tilläggas att Fatty (öronräven som försöker gräva under ett stängsel) gick omrking helt fritt inne på hela gården och dendär grinden hade stängts precis, och där brukade han gå, men det fanns en annan väg runt. Geparderna och ökenlona i slutet var sådär stissiga och spända för att de väntade på mat. De har jättestora inhägnader och lever inte alls sådär tätt inpå varandra. De vet när det är matdags och då kommer alla till stängslet.

Harnas Wildlife Foundation Video Part 1

Harnas Wildlife Foundation, Namibia, Africa. 6-29 June 2012. © Sofie Lindberg

Jag har nu försökt mig på detdär videofy.me och bjuder på en samling av videoklipp från Namibia! Detta är första delen av 2, den andra delen kommer i nästa inlägg! Tror inte videorutan ska se ut som den gör, eller så ser det bara konstigt ut på min dator!? Man kan ta bort annonsen genom att klicka på det lilla krysset uppe till höger iallafall.

Fiona

Åh, vad jag grät när jag tittade på denhär videon. Alla borde se den! Tänk på alla andra hundar (och andra djur) som har det sådär därute, nej fy. Alla djur förtjänar en andra chans och det är sånthär som gör att man vill jobba med djur som behöver hjälp. Jag ser så mycket fram emot min resa till Sydafrika nu, att få göra en liten skillnad i ett djurs liv. Kolla på videon nu!
 


Visa fler inlägg