Helgen

Igår förfestade vi hos Sandra och sen gick vi ut på kvällen. Det blev först Bill o Bob och sen BMB. Jätterolig kväll! Men blev nog tyvärr något glas för mycket... 
 
Idag käkade vi supergod Mors dag-lunch i Sura, och mumsig efterrätt. Åt årets första färskpotatis idag. Har jag sagt att jag verkligen älskar färskpotatis? Alltså typ överdrivet mycket. En kväll när jag och Frida skulle handla lite kvällsgottis så slutade det med att vi köpte skagenröra och färskpotatis. 
 
Nu är det mindre än två veckor kvar till USA! Hela nästa vecka är det fullt upp, med skola, jobb, student, examensfest... Så det kommer nog gå supersnabbt, rätt va det är sitter vi där på planet... Och sen kommer de två veckorna i USA antagligen att gå ännu fortare... 
 

Pollen

Förresten, på tal om ingenting, men vilken bra (dålig?) pollensäsong det har varit! Har knappt känt någonting alls! Jag har nyst mer än vanligt, men absolut inte så att jag har besvärats av det. Har knappt varit snuvig och det har inte runnit någonting från ögonen. Så antingen är pollen klen iår, eller så har jag vuxit ifrån det. Vågar man hoppas på det sistnämnda...? Antagligen inte. Eller så har jag bara bättre medicin iår, alltså bättre anpassat för mig. Hursomhelst, det har varit väldigt skönt då förra året verkligen var hemskt. Så nu vet ni det. Intressant va?
 

TBT - Versailles 2014

TBT till när jag och Andreas besökte slottet i Versailles utanför Paris förra våren. Det var en av de mest unika upplevelser jag någonsin haft. Inte varje dag man besöker ett gammalt kungligt slott med så pampig arkitektur, inredning och tjusiga trädgårdar. Riktigt häftigt och mycket sevärt! "Sprang på" denna bild bland mina mappar och jag gillar den verkligen av någon anledning. Precis när solen tittade fram i ett annars ganska mulet Versailles. 
 
Visa fler inlägg