1 vecka kvar!

Idag är det bara 1 vecka kvar tills jag åker! Helt sjukt, tiden bara flyger iväg. Jag bokade resan den 6 mars, och nu är det snart dags. Ska bli så himla kul och jag ser verkligen, verkligen fram emot dethär! Camilla från Work&Travel ringde idag också, så vi stämde av det sista, det känns bra och det känns som att jag har koll nu iallafall. Hon sa förresten att hon bara hade haft vanliga gympaskor när hon var där, så det borde räcka för mig också. Jag har fortfarande inte växlat pengar, och jag måste köpa lite småsaker, men allt är under kontroll. Tror jag.

Jag går nu in i vad som kan vara den stressigaste veckan i mitt liv hittills. Jag hade iallafall min redovisning i skolan idag, så nu är den avklarad. Det som är kvar är hemtentan i Interkulturell Kommunikation, men den är jag nästan klar med, och sen hemtentan i Språk i Näringslivet, vilken vi ska få de slutgiltiga instruktionerna till nu på fredag. Imorgon blir det jobb 6-16, på fredag är det skola och på lördag jobb 7-14. Jag måste lämna in båda hemtentorna nu på tisdag, och så måste jag hinna packa, se över allt jag ska ha med mig, se till att allt är tvättat, växla pengar och tusen andra grejer känns det som.

Men sen när jag väl kommer fram kommer allt va värt det såklart! Fy vad jag längtar.

Försäkring

Nu är försäkringen fixad och betald. Känns som att det hela tiden kommer upp nya saker, men nu ska väl ändå allt "pappersarbete" vara fixat. Jag har iallafall Work&Travels reseförsäkring, Leva utomlands.

Resfeber?

Jag tror jag börjar få lite resfeber. Eller ja, jag vet egentligen inte riktigt vad det är? Men jag börjar bli stressad och tänker väldigt mycket på resan, hur allt kommer att gå, hur det är där borta och sådär. Men det är inte paniktankar, utan mest positiva tankar! Det som gör mig stressad är att det bara är 12 dagar kvar tills planet lyfter, och innan dess måste jag hinna göra typ 100 saker. För det första har jag skola några dagar, och det innebär ett minisymposium med inslag av en motivationsmässa (det blir typ en redovisning), 2 hemtentor som jag knappt börjat med för att vi precis fått dem, och sedan en del litteratur att läsa, plus lektionerna då. Sedan så ska jag jobba 4 dagar nu innan jag åker också. Jag ska även hinna med att packa, köpa det sista, växla pengar och checka av allt inför resan.

Jag får ta och säga grattis till min syster som fått jobb på Ving, som aktivitetsledare! Så hon kommer att tillbringa 4,5 månader i Side, Turkiet. Hon åker den 7 juni, alltså dagen efter mig. Jag åker på kvällen och hon på morgonen så min familj blir kanske kvar i Stockholm efter att de släppt av mig på Arlanda.

Visa fler inlägg