Världens bästa mamma

Har haft typ längsta och mest fullspäckade dagen på jobbet, och så kommer man hem till detta! Mamma var förbi och lämnade massa godsaker och fina blommor från henne och pappa, så snällt! Och hon visste inte ens att jag fortfarande skulle vara på jobbet, hon trodde ju att jag slutade klockan 13 som vanligt på fredagar. Tråkigt att jag inte var hemma och kunde träffa henne, men mysigt att komma hem till detta strax innan klockan 21. Nu är det dags att sova och ladda om inför morgondagen. 
 

Christmas Presents

Jag fick så himla fina julklappar, så tacksam. 
 
Från jobbet fick jag en fin box med en kniv och en kokbok av Leif Mannerström, och ett gåvokort där man får välja en sak! Så himla kul och bra! Det fanns massor utav olika köksprylar och andra grejer till hemmet.
 
Jag fick två boxar från bästa Rituals, en av Andreas och en av mamma och pappa. Älskar deras produkter! Så nu har jag så det räcker ett tag. Min favoritserie är Sakura (den vita), sen fick jag även produkter från deras nya, limited edition Light (den svarta).
 
Av Andreas fick jag även biljetter till musikalen Cats som kommer till Sverige i höst! De gör en världsturné och kommer ha 12 föreställningar i Sverige; 4 i Göteborg, 4 i Malmö och 4 i Stockholm. Så den 7 oktober åker jag och Andreas till Stockholm och bor på hotell och går på den, så kul! 
 
Av Frida fick jag ett Yankee Candle, och så gav vi oss själva en resa till Wien! Så den 19 maj åker vi dit, och stannar i 5 nätter så vi åker hem den 24 maj. Kommer bli superkul!
 
Sen fick jag massa fler, fina saker.
 

Christmas Trees with Presents

 
Lite foton på vår julgran och julklapparna under den, samt på mamma och pappas julgran och julklapparna därunder på julafton. Jag och Andreas firade som vanligt jul i Sura med mamma och pappa, samt hans pappa och hans bror. Mysig kväll, och vi spelade ett nytt spel, Tick Tack Boom. Faktiskt himla roligt! Typ ett frågespel och så höll man i en bomb som man skulle skicka vidare efter varje fråga, och spelaren som höll i bomben när den "exploderade" förlorade den rundan. Sen sov jag och Andreas i Sura och på juldagen blev det bara lite slappande och filmkollande, vi såg "Madagascar: Escape 2 Africa" (2008) samt "Harry Potter and the Goblet of Fire" (2005), för de gick på tv. Kollade även halvt på "Die unendliche Geschichte" (1984) ("The Neverending Story" på engelska), som gick på tv. Det var typ en av mina favoritfilmer när jag var liten, sååå bra och fantastiskt bra gjord för att vara så gammal. 
 
Visa fler inlägg