Taron Egerton & Elton John - Tiny Dancer

 
Men wow, Taron. Hur grym!? Detta hände under Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party i förrgår, och var en överraskning för alla, inklusive Elton själv. Taron Egerton ska ju spela Elton i kommande "Rocketman" (2019) och jag ser verkligen fram emot den filmen. Hur amazing om dessa två framför denna låt på Oscarsgalan nästa år!? Och om Taron då fått en Oscarsnominering. Hoppas på det!
 
Här i klippet hade Elton presenterat Taron och visat en trailer från filmen, sen var det Taron själv som föreslog att framföra denna låt så Elton satte sig vid pianot. I publiken finns massa kändisar som var inbjudna till partyt, inklusive min favoritsångerska Kristin Chenoweth.
 
Har gillat Taron sen hans filmdebut in "Testament of Youth" (2014) med bl.a. Alicia Vikander och Kit Harington. Läs mitt 2,5 år gamla inlägg om Taron här. Redan då trodde jag att han hade en strålande karriär framför sig, fast han bara hade gjort 4 filmer.
 
Och nedan är ett klipp på Elton själv, endast 24 år gammal, med samma låt. Klippet är alltså från 1971 och hur sjukt är det inte att om 2 år så är det 50 år sedan! Femtio!