Ceders, hotellbokning och plugg

Igårkväll så käkade jag och Josse på Ceders. Har aldrig ätit där men velat pröva det länge. Det var jättegott och man fick massa mat, bröd och röror! Vi satt där i flera timmar, supertrevligt! 
 
Jag och Andreas bokade även hotell till New York igår! 6 nätter blir det, vilket betyder att vi har 8 nätter kvar att fördela ut. Vi kommer bo på Manhattan, 3,5 km norr om Times Square. Inte jättecentralt men det var väldigt svårt att hitta ett hotell faktiskt, många har delade badrum och det vill vi absolut inte ha. Sen var gratis wi-fi också ett krav, samt att det fått bra omdömen från gästerna. Vi kommer ju ha tunnelbanekort så det borde inte vara några problem att ta sig runt. Personligen gillar jag ju ändå att promenera då man får se så himla mycket då, men det är synd att det tar så lång tid när man har en lista på saker man vill se och göra. Det är 1,2 mil från norra änden av Central Park till Battery Park, så det går ju att promenera den sträckan på en dag, men kanske lite drygt. Fast antagligen går man typ så långt varje dag fast inte bara rakt på. Hoppas ICA Hälsorabatt-appen funkar då, haha. Men i Rom t.ex. så promenerade vi ju hela tiden, överallt, använde inte ett enda färdmedel förutom halvt taxi påvägen till hotellet, samt buss till och från flygplatsen.
 
Idag så besökte jag en till gymnasieklass, sen har jag fixat och donat lite hemma. Läst lite och även gått några kilometer med Andreas. Nu ska jag läsa den tråkigaste boken, "Statistiska Metoder" heter den. Som ni hör handlar den alltså inte om mitt ämne, men det är en nödvändig bok antar jag. Fast ska väl inte döma den innan jag läst den, den kanske är jätterolig och intressant! Inatt drömde jag att jag läste en kursbok och när jag vaknade var jag så glad över det och tänkte att "va skönt att jag redan läst den". Det var så verkligt, jag låg verkligen och läste i drömmen. Blev något ledsen när jag insåg att det var en dröm. 
 
Förresten, för några veckor sedan så köpte vi äntligen denna gryta och kastrull från ICA Selection, bästa ever! Vi hade redan traktörspannan, och jag har velat ha dessa jättelänge men bara aldrig tagit tag i det. 
 
Visa fler inlägg