20 augusti, Lefkas dag 8

Hemfärd idag då alltså. Har haft en toppenskön vecka i varje fall, mycket välbehövligt. 
 
Vi hann bara käka frukost idag och packa ihop det sista. Sen kom bussen strax efter 9. Resan till flygplatsen tar nästan 1 timme. Så vi var i god tid, typ 2 timmar innan avgång. Flygplatsen i Preveza är vädligt liten och gammal, men de håller på att rusta upp och modernisera. 
 
Resan gick bra, denna gång fick vi sitta bredvid varandra på planet. Jag halvdäckade väl typ. Skönt på ett sätt att landa typ kring 14 lokal tid, och inte mitt i natten som jag vanligtvis gör. Men föredrar ändå att ha en halv/heldag på resemålet sista dagen, istället för att bara resa den dagen. Men detta var ju en charter med Apollo och sådana är flygtiderna.
 
Justja, vi sätter ju alltid på nyckelringar på väskorna när vi reser, för att hålla ihop dragkedjorna. Inte som ett lås, utan som en säkerhet ifall de skulle fastna i något och gå upp. Vi har haft flera små grisar som sitter fast på nyckelringen, också för att de ska vara enkla att känna igen på bandet. Och dedär grisarna försvinner en efter en efter varje resa. Och ja, mycket riktigt så var den borta nu också! Vi hade ju varsin väska, men bara en gris på en för det var den sista. Så irriterande. De måste ju alltså ha öppnat väskan och kontrollerat innehållet, vilket är fine men sätt förfan tillbaka grisen! Och dessutom var det inget papper i väskan med information om att de hade kontrollerat den. Det kanske det inte måste vara, men när de kontrollerade min väska i USA så hade de åtminstone lagt i ett infopapper om det. Dock hade då även rört till SOM FAN. Jag hade ju organiserat allt material (biljetter, broschyrer, information, restaurangvisitkort o.s.v.) i olika mappar, med en mapp för varje stad. Och sen låg allting huller om buller. Suck. Jaja, anyway, resten gick bra och vi var väl hemma kring 17. Bara 4 veckor kvar till nästa resa! 
 
Visa fler inlägg