Volvo V60 D4 Inscription -19

(null)

Äntligen har jag också köpt en Volvo. Blev en V60 D4 Inscription -19. Valet stod mellan V60 och XC60 men jag bestämde mig för V60 eftersom den har mycket större bagageutrymme än XC60, vilket är bäst för Aquila. 

Den är alltså ett par år gammal, så den är inte helt ny. Men det är bara Volvo/Bilia som har ägt den. 

Den är i princip fullutrustad, så väldigt lik Andreas V90 CC i utrustningsnivå. Förutom grundfunktionerna så var det viktigaste för mig att ha 360° kamera, head-up-display och helst panoramaglastak, men de två förstnämnda var måsten. Och jag kunde inte tänka mig något annat än Inscription, eventuellt en Cross Country, men eftersom Andreas redan har det så är det roligare med en Inscription. 

Jag ville helst ha en annan färg än Andreas, så denna är mörkare vilket jag tycker är väldigt snyggt. Det är första gången jag äger en bil i denna nyans. Mina tre tidigare bilar har alla varit silverfärgade, typ som Andreas bil. 

Det var lite ledsamt att säga hejdå till min lilla Peugeot ändå. Min första bil som var helt ny ju, och jag har haft den i ganska snart exakt 6 år. Den har varit så perfekt och lagom och hållit sig i toppskick ända tills i våras, då vi fick lämna in den för lite reparationer för första gången. 

Bild på lilla Peugeoten. 

(null)

Visa fler inlägg