Rom

Nu har jag och Andreas bokat flyg till Rom! Vi har pratat om det till och från ett tag nu, men idag bestämde vi oss helt och så bara bokade vi. Så himla kul, jag älskar verkligen att resa. Jag har väl egentligen alltid älskat att resa, men nu på sistone har jag verkligen börjat uppskatta det ännu mera. 
 
Så tidigt på morgonen den den 3 november åker vi och så landar vi i Rom strax efter 10, och sen är vi där i 4 nätter så vi åker alltså hem den 7 november. Det blir också lite som en present till oss själva för i november har vi varit tillsammans i 5 år. 
 
Det är alltså bara lite mer än 1 månad kvar, så jag måste börja på min obligatoriska lista och karta inför resan! Så nu får vi hoppas på bra väder i Rom, jag vet att det är "riskabelt" att åka i november men nu är det så, det passade inte att åka tidigare. 
 
Jag insåg att jag har typ 15-20 bilder på mig och Andreas, helt seriöst. Och då inklusive semesterbilder, så har alltså ett väldigt litet antal "selfies" på oss. Så här kommer en 4 år gammal bild.
 
Visa fler inlägg