Living Room

Äntligen så har vår vardagsrumsmatta kommit! Tack, mamma och pappa! Kändes väldigt tomt och konstigt utan en matta under soffbordet, men nu är den här, och det gick ju faktiskt ganska fort för den att komma hem. Älskar den redan. Grå/silvrig, och jättemysig och fluffig. Så nu kan jag visa lite bilder från vardagsrummet. Fortfarande lite fix kvar, t.ex. gardiner, som ni kan se. Har inte haft tid att fixa det, och just gardiner är det jag prioriterar lägst och är allra minst intresserad av faktiskt, haha. Men klart jag ska fixa det sen! Och så ska väl lite tavlor upp, men har inte bestämt vilka jag vill ha än. Min vision är ju också att jag ska få några bra bilder nere i Sydafrika och sen framkalla dem som canvas-tavlor. Man vill ju inte göra hål i väggen förrän man är helt säker på vilka tavlor man vill ha på vilken plats. Något som är bra är att förra ägaren knappt hade någonting på väggarna, så det är typ inga hål alls. 

Det är ju parkettgolv i vardagsrummet, hallen samt mitt rum, och jag gillar det verkligen! Som tur är så gillar jag alla golv i lägenheten (förutom badrummet, då). Det är träfärgad laminat i sovrummet och i Andreas rum, och sen är det svart klinker i köket. Alla tapeter är också bra, en del skulle jag inte valt själv, men de funkar. Det är faktiskt bra att det var så, visst, hade ju varit kul att välja själv kanske, men då skulle jag fått sån beslutsångest att det bara hade blivit helt vita, målade väggar överallt. Så jag är faktikst glad över tapeterna också. De är ju diskreta, så. 

Nu har vi bott här i lite mer än 2 veckor, men det känns redan som flera månader (förutom de saker vi inte riktigt kommit igång med än eller fått upp). Men redan från början kände jag mig så hemma, trivs jättebra! Älskar planlösningen som känns så öppen, och att jag nu får plats med ett riktigt arbetsbord. Tycker det är mysigt att gå en runda på kvällen, innan jag går och lägger mig, för att bara kolla på allt och släcka ner överallt, haha, men det är faktiskt trevligt.


 
 
 
 
 
Visa fler inlägg