Gotcha day

Idag för exakt ett år sedan hade vi precis kommit hem med Aquila. Vi åkte till gården direkt efter att jag hade slutat jobbet klockan 15. Vi var där i ungefär en timme. Pratade med Lotta, gick ner till sjön och badade och fixade klart allt det sista. Sen åkte vi till mina föräldrar i Sura, käkade middag och umgicks och så kom vi hem strax efter 22. 
 
Aquila var inte det minsta osäker för miljöombytet i varken Sura eller hemma i lägenheten i Västerås. Han sprang runt i alla rum och utforskade. 
 
Det var så himla fantastiskt att han äntligen hade kommit hem. Han var väldigt energisk första natten, men då var ju allting nytt. Han sov inte mycket och både kissade och bajsade inne, och jag hann tänka att "ja, så här kommer det vara varje natt i några veckor nu". Men så blev det inte alls. Han har sovit hela natten varje natt sedan dess, så vi har aldrig vaknat upp till kiss eller bajs på golvet. Han kissade inne 1-3 ggr om dagen nästan varje dag i 2 veckor, sen var han helt rumsren. Aldrig något bajs inne förutom då första natten och en gång i Sura. Vi tränade inte direkt rumsrenhet, så det var skönt. 
 
Vi är så glada och tacksamma över att vi har Aquila. Tänk att just han är så självklar för oss, han var rätt från början. 
 
Här kommer några bilder från den dagen.