Ystad Saltsjöbad

För ett par veckor sedan gjorde jag årets första, och antagligen enda, utlandsresa. Det bar av till min syster Frida och hennes sambo Mikkel i Köpenhamn. Det var första gången jag var ifrån Aquila över natten. 
 
Köpenhamn är så mysigt och det var så kul att träffa Frida och Mikkel. Vi cyklade en del, och Köpenhamn är ju typ världens mest cykelvänliga stad. Egna cykelfiler och sjukt bra system, pluspoäng. Har inte sett något liknande i Sverige på det sättet. 
 
Frida bjöd mig dessutom på en riktig överraskning! Jag visste att vi skulle göra något, men hade ingen aning om vad. Så tillsammans med våra föräldrar så bjöd hon mig på 2 dagar på Ystad Saltsjöbad. Det var så himla, himla fint och mysigt! Så tacksam. Verkligen superfin miljö, bra mat och frukost, fantastisk havsutsikt från rummet... Det fanns massa olika pooler, bastus, relaxrum, barer, restauranger, havsbad... Så nice. 
 
Sen fick vi massage också, och det bästa av allt var the Creek Experience. En två timmar lång, privat guidad tur genom olika sparitualer i olika rum. Fotbad, bastus, pooler, hamam, lerinpackning, aromaterapi, olika duschar, ansiktsmask, skrubb... Ja, hur mycket som helst. Så jäkla skönt och avkopplande. Det var verkligen en härlig resa.  
 
(And yes, I'm sort of a master of taking photos in the right direction to avoid people, or wait them out, or Photoshop them out).