Acceptance e-mail

Idag fick jag svar från gepardprojektet jag sökte! Det gick verkligen fort. De sa att de erbjuder mig en plats och att det erbjudandet står fast i 30 dagar, så om jag vill ha platsen måste jag betala ca 2000:- inom de 30 dagarna. Men jag kan väl alltid ansöka senare, men då med risken att platserna är slut eftersom att det bara finns 8 st.
 
Jag vet inte hur jag ska göra; jag vill såklart jättegärna åka, men det känns också som att det är så långt kvar så man vill hålla det öppet. Men samtidigt så är det ju underbart att ha något att se fram emot! Jag vet att jag kommer att ångra mig om jag inte gör denhär resan, jag får kanske aldrig den möjligheten igen, det kan vara sista chansen. Jag borde fan göra det.
#1 - - sofia:

Det låter ju sjukt kul! :D och vad kul att du fick möjligheten till en av platserna. Men jag förstår att du blir lite tveksam, nästan sommar känns ju vääääldigt långt borta. Men samtidigt, så får du kanske inte den chansen igen. Och som du säger, då har du något jätte roligt att se fram emot (vilket man kan behöva under den långa jobbiga vintern).
Du får berätta vad du bestämde dig för sen. :)