16 augusti, Lefkas dag 4

Birthdaaay girl...! Japp, idag fyller jag år. Jag har varit utomlands på semester 4 av de senaste 5 åren. Cypern, Mallorca, Prag och nu på Lefkas. 
 
Tyvärr var det tråkigt väder hela förmiddagen. Det var väldigt mörka moln, blåsigt och det regnade till och med lite, fast inte alls länge. Sen åskade och blixtrade det ett par gånger också. Sjukt! Mamma och pappa sov ju som sagt kvar i Sivota och där var det också dåligt väder. Så de avvaktade med att åka hit. 
 
Så vi tog det lugnt på rummet hela förmiddagen. Tråkigt, men ändå lite skönt. Sen på eftermiddagen kom äntligen mamma och pappa. De la till i viken och pappa kom och hämtade oss. Jag köpte med mig fyra små fina bakelser från bageriet bredvid hotellet. Så vi började med en födelsedagsfika på båten.
 
Sen badade vi, körde med paddle boarden, och bara tog det lugnt på båten i viken idag. Så skönt och avkopplande. 
 
På kvällen tog vi jollen in till Nidri för att äta middag. Det blev på the Pinewood, en restaurang som vi käkade på två gånger förra året. Den är riktigt bra och ligger så himla fint till, precis på en strand med fantastisk utsikt över havet och bergen. Solen går ner under tiden man är där, dock liksom bakom en så man ser inte själva solnedgången. Men man ser ju himlen bakom bergen och den skiftar i blå/röd/orange/rosa nyanser, så fint.