26 juni, Road Trip, dag 1: Malmö

Igår fick vi semester! Tre veckor nu och sen en vecka i augusti när vi ska till Lefkas. 
 
Denna sommar är typ den mest oplanerade för oss. Vi hade kollat på massa olika ställen, men vissa krånglade vid bokningen, vissa hade inga bra flygtider o.s.v. Så för 1,5 vecka sen kom vi spontant på att vi kan ju bila i Europa. Sagt och gjort. 
 
Vissa kanske planerar i flera månader inför en sådan här resa. Men vi kör bara. Hoppas det går bra. Så olikt oss att inte boka boende eller nånting innan. Vi kommer boka längs vägen via telefonen. Spännande. Känns ju bra att vi har bilen (vi tog Andreas bil) i varje fall, hade varit läskigare att åka tåg, och även krångligare tror jag för oss. Nu behövde vi inte tänka så mycket på hur mycket packning vi har. Och vi har en del. 
 
Det enda boende vi bokat (förutom hos Frida och Mikkel i Malmö), är en Premium Lodge på Tropical Islands utanför Berlin. Har velat åka dit i flera år, ända sedan jag såg nån reklam för det på Facebook. Hoppas det är nice! Ser verkligen ut att va helt amazing.
 
Vi har kollat ut vilka städer vi vill besöka i varje fall. Hoppas vi hinner, men tror det kan bli svårt för allt tar nog längre tid än man tror, och vi vill inte skynda liksom. Vi har två veckor på oss, för sen på torsdag vecka 28 ska jag och Emma äntligen åka till bästa London! Kommer bli så amaziiing! 
 
Anyway, vi åkte kring 12:30 idag och kom fram till Frida och Mikkel typ 19:30. Kul att äntligen besöka deras nya lägenhet! Vi käkade och kollade sedan på ”Get Out”, som jag velat se länge då den vann en Oscar för Best Original Screenplay, och var nominerad för ytterligare 3. Blev dock lite besviken, hade hoppats på mer.