14 juli, London dag 3

Imorse blev det frukost på the William Morris. Det är en riktigt engelsk pub som Emma käkat frukost på flera gånger. Jag tog en vegetarisk tallrik, och det är alltså en typisk engelsk frukost. Faktiskt riktigt gott och inte alls sådär slafsig som man hade kunnat tänka sig. 
 
Denna dag gick i matens- och fikats tecken, kan man ju lugnt säga. Men det är också det som är kul med semester; att prova massa grejer! Eftersom vi båda varit här tidigare så har vi ju redan sett och besökt det mesta vi verkligen vill se. Självklart finns det massa mer grejer jag vill göra här, men vi bestämde oss ändå för att ta det lugnt och satsa mer på att umgås. Det är också med tanke på att det är så jäkla varmt så man orkar ju typ inte göra något.  
 
Så vi gick en sväng på Oxford Street och Regent Street, hoppade in i några butiker, shoppade litegrann bara. Sen provade vi äntligen Bubblewrap Waffles som jag såg på Instagram för längesedan. Det är ett pyttelitet ställe typ mellan China Town och Leicester Square. Det finns inga sittplatser inomhus, så det är verkligen Street Food, och det har blivit helt sjukt populärt, så det var rätt lång kö, men ändå helt okej. Det är alltså en våffla i strut som man fyller med godsaker. Våfflan ser ut som bubbelplast, med stora bubblor liksom. Det finns matigare varianter, men vi tog med glass. Sen får man välja bland massa olika toppings. Jag tog färska jordgubbar och hasselnötter, samt Nutella. Det fanns olika glassmaker, och jag tog Strawberry Cheesecake. Riktigt gott! Inte alls så mastigt som man hade kunnat tänka sig heller, då var fikan med cookie dough vi åt första dagen mycket värre. Så det var den perfekta fikan! 
 
Senare på eftermiddagen så besökte vi en supermysig och fin te-shop, TWG, som ligger på Leicester Square. På övervåningen så är det en restaurang så vi slog till på en Afternoon tea. Det fanns verkligen huuur många olika tesorter att välja bland, och en stor tebok med beskrivningar av alla olika sorter. Vi tog en med aprikossmak som var riktigt god. Det var riktigt mysigt att sitta där och fika ett tag. Har faktiskt aldrig varit på en riktig Afternoon tea i London, ooops, så konstigt, vet inte varför. 
 
På kvällen gick vi på pjäsen The Woman in Black på Fortune Theatre. Jag har inte sett filmen, men det är en av Emmas favoriter. Det var en mindre produktion, teatern har "bara" 432 platser. Det är förstås mycket, men om man t.ex. jämför med Apollo Victoria Theatre som vi såg Wicked i igår, så är den relativt liten då Apollo har plats för 2328 personer. Så nu i The Woman in Black så var det bara två personer på scenen, och de hade väldigt begränsat med rekvisita och inte direkt några varierande miljöer. Men ändå så lyckades de skapa en intressant föreställning med bra prestationer och inlevelse. Dock var det kanske inte direkt min grej, men helt okej!