7 april, Dublin dag 2

Idag fyller Andreas år! 

 

Frukosten var bra, men är inte superövervädligad. Allt fanns; mycket varma grejer, massa olika bröd och fikabröd, massa flingor, müslis och toppings, pålägg, gröt, yoghurt, färsk frukt... Så typ allt vanligt, men inget speciellt mer eller extra. Allting var fräscht och så, men ingen "wow-känsla" kanske. Man blev placerad i varje fall, och de gick runt och serverade te och kaffe, vilket alltid är trevligt. 

 

Sen gick vi en rejäl promenad. Vädret var toppenbra promenadväder; kring 13 grader och lite mulet, alltså inte för varmt eller brännande sol. 

 

Vi besökte bl.a. Teeling Whiskey Distillery. Faktiskt riktigt, riktigt intressant och coolt! Vi fick en guidad rundtur genom destilleriet där guiden berättade exakt hur hela processen gick till. Så häftigt! Sen var det provsmakning, man fick välja vilken typ/prisklass man ville ha och Andreas tog förstås single malt-provsmakningen. Själv dricker jag ju inte whiskey så fegade lite med en provsmakning som bestod av ett litet glas whiskey och en cocktail. 

 

Sen efteråt satt vi i baren på destilleriet ett tag. Andreas beställde en Irish Whiskey. Man måste ju liksom dricka det här, antar jag. Smakade i varje fall. 

 

Sen kom en rejäl regnskur, medan vi fortfarande var inomhus. Vi väntade ut den, sen gick vi fast det fortfarande regnade litegrann. Sen kom solen och det blev jättefint väder igen. 

 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)