23 maj, Wien dag 5

Idag var den enda dag som det enligt väderprognosen skulle vara dåligt väder. Därför hade vi bestämt att vi skulle åka till ett stort shoppingcenter idag. Dock visade det sig att detta var den allra finaste och varmaste dagen hittills, över 25 grader och strålande sol hela dagen. En del moln men ändå sjukt varmt hela dagen. Det var rätt vindstilla också, en del andra dagar har det ändå varit lite blåsigt. 
 
Vi började iallafall med att åka till Belvedere och kolla på slottet utifrån samt promenera i parken. "Hur många foton kan man ta på samma slott!?" kanske ni undrar, men det är ju så fint!
 
Sen åkte vi ut till shoppingcentret; SCS Shopping Center Sued. Undrar om det är samma företag/ägare som till Mall of Scandinavia för det var samma typ av design och samma typsnitt på skyltar. Dock hann vi bara gå in i två butiker, varav den ena var Primark. Vi visste att det skulle ta tid på Primark, men kanske inte att vi skulle vara där i 3 timmar... Kul var det iallafall och köpte en del fint! Jag vill verkligen inte att Primark ska komma till Sverige, men däremot får det gärna finnas i alla andra städer utomlands jag besöker. 
 
Sen käkade vi på bästa Vapiano. Sen blev det spårvagnen och tunnelbanan hem. Kollektivtrafiken är verkligen toppen här. Älskar att jag inte är riktigt säker på hur man t.ex. åker buss ner till stan här i Västerås och sen åker tåg till förslagsvis Hallsta. 
 
Även om vi rent tekniskt sett inte hann så mycket idag så var vi ändå igång hela dagen och vi båda är supernöjda!