Update

Jag jobbade 6-16 dagen efter (eller ja, samma dag) jag kom hem från Wien. Sen har jag jobbat varje dag sedan dess förutom i tisdags. Det har ju varit superfint väder här hemma, över 25 grader, men då, på min allra första lediga dag hemma på över 1,5 månad så regnade det till och från hela dagen. Oh, well. Kanske lika bra, hann fixa massa här hemma då. Idag (torsdag) jobbar jag 14-19, så en kort dag. Men innan dess ska jag äntligen hem till Jessica och hälsa på hennes 2 veckor gamla kaninungar, så mysigt! 
 
Annars har jag och Andreas äntligen, äntligen börjat kolla på nya säsongen av Fargo. Det är alltså tredje säsongen. Älskar verkligen de två första säsongerna (och filmen från 1996, förstås). Men än så länge imponerar inte denna säsong alls. Så tråkigt. Vi får väl se, vi har inte catchat up helt med alla avsnitt som kommit än. 
 
På Mors dag åkte jag hem till Sura och så käkade jag, mamma och pappa brunch på nya Golfrestaurangen i Sura. Sååå fin och bra mat! Kommer åka dit flera gånger. De har lunchbuffé varje vardag också. Rekommenderar alla att åka dit! 
 
I måndags såg jag nya "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell no Tales" (2017) på bio. Hade inga större förhoppningar på den, älskar serien i sig så det är klart jag ville se denna nya, men de senaste filmerna har väl inte varit sådär jättetoppen. Anyway, den var helt okej och underhållande all the way. Storyn var väl inte mycket att hänga i julgranen, men det var väl som jag trodde. Har sett trailern nu i efterhand och är som vanligt glad att jag inte hade sett den innan, för då hade storyn varit totalt genomtråkig. Men hela filmen var sjukt snyggt gjort, I'm impressed. Älskar hur Javier Bardem såg ut som Salazar, helt amazing. Det var mycket snygga detaljer i både costume design och set decoration hela tiden, I love it.
 
 
Maj har iallafall varit en av de roligaste månaderna på länge! Har verkligen hunnit göra så mycket, och varit i både Kina, Österrike och Slovakien. Rent tekniskt sett så har jag varit i 5 länder på mindre än en månad om man tänker att vi åkte ju till Japan den 19 april och var där till den 28 april, och den 21 maj var vi till Bratislava. Weeei.
 
Just nu har jag ingen flygresa inbokad. Men det kommer bli en weekend i Stockholm i oktober då jag ska få min julklapp av Andreas; musikalen Cats! Sen om lite drygt 2 veckor ska jag och Emma åka till Göteborg över helgen för att se I Love Musicals med bland andra Peter Jöback, Tommy Körberg och Helen Sjöholm! So awesome, är jättetaggad! Sen kommer gäster från Broadway och West End, så det är ju superspännande. Hoppas man känner igen någon!