Vecka 29

Om exakt en vecka så är första semesterdagen! Har såklart längtat efter allt roligt som kommer hända, men har inte direkt känt att "åååh jag vill också ha semester NU". Skönt ändå, jag gillar ju att ha sen semester så har inte alls "lidit" av att jobba. Dock känns det ju helt crazy att mer än halva sommaren har gått, typ. Och jag har inte solat en enda gång eller ens varit iväg och ätit glass. Jaja. 
 
Nu kommer jag varva text och bilder igen.
 
I måndags hade äntligen, äntligen det första avsnitten från den nya säsongen av Game of Thrones premiär! Har väntat i mer än ett år på den nya säsongen! Alla 6 tidigare säsonger har haft premiär i april. Nu har ju serien gått om böckerna, så jag har knappt någon aning om vad som kommer hända någon karaktär. Alla är ju inte synkade, så vissa har ju kommit längre än andra om man jämför böckerna mot serien, men de allra flesta är ändå förbi böckerna nu. Detta nya avsnitt var bra, men aningen klent för en säsongspremiär. Fick 8/10 av mig. 
 
Så jag och Andreas käkade lite plockmat och kollade på avsnittet, mysigt!
 
 
 
I tisdags så mötte jag upp Jessica på jobbet för att handla lite lunch. Caesarsallad med räkor och kallrökt lax samt extra grönsaker blev det, sååå gott! Sen satt vi ute i solen, när den behagade kika fram bland molnen, och gosade med hennes kaninbebisar och sådär. Jätteskön dag! Sen stängde jag på jobbet.
 
 
 
I onsdags jobbade jag 10-19, sen så käkade jag och Andreas middag med hans bror Tobbe, hans syster Therese samt hennes kille, som också heter Andreas. Det var varmt och soligt, så vi kunde sitta ute på balkongen! Ska ju verkligen försöka använda balkongen massa nu. Vi satt ute i flera timmar, till efter 22 när det var mörkt. Det var lite småkallt, men jag hade bara linne ändå. Är det sommarkväll, så är det. 
 
 
 
I torsdags jobbade jag 6-17 sen träffades jag, Anna och Josse hemma hos Emma. Hon har ju äntligen fått hem sin lilla katt nu, Elsa! Så himla underbar och söt, jättemysigt! Vi käkade lite plock också. Kommer typ föräta mig på det!? Nä, ingen risk.
 
 
 
I fredags jobbade jag också 6-17 och sen åkte jag och Andreas hem till mina föräldrars hus och klippte deras gräsmatta eftersom de är på semester. Eller ja, Andreas klippte gräsmattan. Jag vattnade blommorna, gick igenom posten och sådär. Gjorde Caesarsallad också, typ likadan som den jag och Jessica käkade tidigare i veckan. Så jäkla gott. 
 
På kvällen var jag så jäkla trött, men ville ändå försöka kolla på en film för jag har, inte sett en enda film på hela veckan (räknar inte Game of Thrones-avsnittet). Och jag har varit allmänt dålig på att kolla på film på sistone. Så jag bestämde mig för "Gifted" (2017). Hade ingen aning om vad den handlade om, mer än att det var ett drama och att ett barn var med. Hittade den förstås för att Chris Evans är med. Men tänkte att den skulle vara lättsam att kolla på för jag orkade inte anstränga hjärnan till att se någon invecklad film. Jag kommer inte skriva vad den handlar om, för jag rekommenderar alla att se den. Men spoiler alert! Jag grinade så jag trodde hjärtat gick sönder, fy sjutton vad jag grät! Tur att Andreas hörlurar till datorn är ljudisolerande alltså, för jäklar va högt jag grät, haha. Så sjukt. Som tidigare nämnt så grinade jag ju typ ihjäl till "Me Before You" (2016) som jag såg tidigare i år. Dessa två filmer är verkligen de jag grinat mest till ever, många andra kan ju vara jobbiga så att jag alltid grinar, oavsett hur många gånger jag sett dem. T.ex. "The Fox and the Hound" (1981) ("Micke och Molle" på svenska), "Big Hero 6" (2014), "Tarzan" (1999)... Haha, bara animerade filmer... Men då är det oftast en specifik scen som är jobbig, men till "Gifted" så grinade jag flera gånger. Och i andra filmer är det väl mer som att det kommer tårar, inte att jag grinar så jag typ hulkar. Sjukt. Men filmen var riktigt bra ändå, blev så sjukt positivt överraskad! Den får 10/10. Trodde det skulle vara ett okej drama, och egentligen är det väl bara en vanlig dramafilm, men med det lilla extra som t.ex. bra backgroundstories som inte kändes överdrivna eller osannolika, bra kemi mellan flera olika karaktärer, inga jobbiga eller dryga missförstånd och bra flyt hela tiden. Så fantastisk film.
 
 
 
Idag jobbade jag 6-15 men hängde kvar på jobbet till eftet 16 för Andreas slutade då. Sen handlade vi, och så har jag skrivit detta inlägg och käkat. Ikväll ska jag verkligen ta det lugnt, så skönt. Har knappt varit hemma på hela veckan. 
 
Som sagt, om en vecka är vi på Katja och Williams bröllop! Och om en vecka och 2 dagar är vi på Lefkas med mamma, pappa, Frida och Mikkel!