I Am Heath Ledger

I Am Heath Ledger
(2017)
Regissörer: Derik Murray & Adrian Buitenhuis
Manus: Hart Snider
 
 
 
 
Har kollat på den nya dokumentärfilmen om Heath Ledger av Derik Murray och Adrian Buitenhuis. Grinar ihjäl. Flera av Heaths familjemedlemmar och vänner berättar om hans liv och karriär, och så är det blandat med massa klipp från hans filmer. Det är även väldigt många klipp från filmer som Heath har filmat själv, både från musikvideos han har regisserat, privata klipp från exempelvis resor och massa random klipp som han filmar på sig själv.
 
Han var verkligen kreativ och en riktig talang, crazy och så imponerande hur mycket han hann med på sina 28 år. Det var även mycket om hans personliga intressen förutom skådespeleriet, tidigare nämnda filmskapandet, förstås, och fotografering, musik och schack, som var en av hans stora passioner. Vid sidan av det hade han ju sin lilla dotter, Matilda Rose född 2005, med Michelle Williams.
 
Klicka här för att läsa mitt tidigare inlägg om honom.
  
 
 
 
Här är trailern för filmen. Så fin. Det är ju inte en spoilande trailer liksom. Kan verkligen rekommendera alla att se denna film. Trodde dock att den skulle vara mer sorglig när alla skulle prata om honom, men antar att det är bra för filmen blir också lite som en hyllning av Heaths liv och allt han gjorde.